Szülész-nőgyógyász főorvos

Dr. Iskander Atif


Gogol utca 13.
6722
Szeged
06-30-857-8655
vagy
06-20-949-3779
atif.iskander@gmail.com

Vendégkönyv

Dr. Atif Iskander

Dr, Hashim Hassan Elamin -- Doha, Qatar 2015.12.18
I know Dr. Atif , since 1975, at that time he was a medical student, he was very active and cheerful student. I came back again to Szeged in 1982, I found him a doctor in obstetrics & gynecology.This doctor ever since I knew him he was a really hard working person with a special and unique style of making you like him, when he works he works in dedication and leave a smile on your face when you leave. If I want to describe him in words I'd say: humble, kind and joyful.

I wish him the best.

élmény

Violetta 2015.02.12
Csakis jókat tudok írni Atif doktor úrról!

Re:élményRákszűrés

Violetta 2016.02.04
A Doktor úrhoz már nagyon régen járok !Bármilyen problémám volt emberségesen,közvetlenül és hatalmas tudással gyógyított!!Volt,hogy egy kórházi bentlétem alatt szükség volt Nőgyógyász vizsgálatra és neki szóltam.Nem vagyok biztos benne ,hogy ezt más is meg tette volna!!Köszönet Neki!Szóval most is készülök hozzá vizsgálatra!Na ,persze a humora az csúcs!!!
Mosoly

Vivien 2015.01.19
A legeslegjobb nőgyógyász a világon! :)

vizsgálat

kriszti 2014.11.26
Ma voltam a Doktor úrnál egy általános vizsgálaton! Csodálatos szakember,kedves nőgyógyász! Minden kérdésemre válaszolt! CSak ajánlani tudom!!!

Re:vizsgálat

Màrti 2017.02.01
Szia hohy zajlot a vizsgalat? Zokni cipő maradt egy ált. Vizsgàlatba mi tartozik bele előszőr megyek hozza sokat segitene ga megirnad ! Van aszisztense vagy csak ő?

:)

Szilvi 2014.01.19
Atif doktor úr egy nagyon kedves, közvetlen ember!! Két évvel a szülés után nemrég voltam bent a kórházban, egy kedves barátnőmet látogattam meg, mert sajnos be kellett feküdnie a 30.héten..a folyosón összefutottam a doktor úrral, és nemhogy megismert, két puszival köszöntött, és néhány szót beszélgettünk..nem gondoltam, hogy megismer ennyi idő után, de hát tévedtem :D hihetetlenül emberi, és nagyon imádom, és csak ajánlani tudom mindenkinek!!!!!!!

hála

Farkas Szilvi 2013.01.27
Kedves Doktor Úr!

Decemberben töltötte be nagyfiunk az első évét, Ön segítette világra..talán még emlékszik ránk, nagyon sokáig próbálták az érzéstelenítőt beszúrni a gerincvelőbe a műtét előtt, nagyon nehezen ment, de végül azért sikerült, és nagyon jól esett a bátorítása utána, ahogy megtapsolta a kitartásomat, és hogy kibírtam a nem kellemes szúrásokat..Örökre hálás leszek Önnek, mert végtelenül kedves volt, és nagyon jó volt, hogy bár nem az orvosom volt, mégis naponta többször ránk nézett, és mindig volt egy kedves szava :D És ugye megbeszéltük, hogy a következő babát Önnél szeretném szülni, de erre azért még várni kell, mert nem nagyon van bátorságom az újabb érzéstelenítéshez..de a műtéttel semmi gond, és a heg még szebb is, mint az előző császár utáni, nagyon szép lett, köszönöm szépen! Néhány képet küldök az én kis gyönyörű babámról, szívesen meglátogattuk volna a kórházban, de sajnos a picit nem engedik fel a portáról...de nemsokára jelentkezek Önnél egy rákszűrésre:D

Örök hálával és szeretettel
Farkas Szilvi

Vélemény

Kriszta 2012.12.24
Mind szakmailag, mint emberileg a legjobb választás. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
<< 1 | 2

VÉLEMÉNYEK RÓLAM FÓRUM BEJEGYZÉSEKBŐL

"Nóri lányom hamarabb jött a vártnál, így az orvosom még javában töltötte az előző évi szabadságát, mikor én egy szép tavaszi este bevonultam a kórházba. Az ügyeletes orvos azonnal értesítette, de vidéken volt, így maradt Ő. Attól kezdve úgy viselkedett velem, mintha már ezer éve ismerne. Kedves volt, mosolygós és megnyugtató. A szülés alatt hol a babát nézte, hol a kezemet fogta, és állítom, hogy egyszerre volt néha két helyen. :) Én közben lázasan próbáltam kibetűzni a névtábláját (ez közel-keleti lévén, kissé bonyolultnak tűnt), de azóta sem felejtettem el a nevét, pedig soha nem találkoztunk többet. Dr. Atif Adli Iskander, akinek azóta is (lassan 22 éve) hálás vagyok, hogy kellemes élménnyé varázsolta manókám érkezését."
Forrás itt olvasható.

 

"Én is tudok egy jó nőgyógyászt Szegeden, Atif Iskandernek hívják, nagyon aranyos, ahogy beszél, mert kicsit furcsa a kiejtése:)
Nagyon kedves a nőkkel, és ahogy elnéztem, sokan járnak hozzá.
Ha szeretnétek hozzá bejelentkezni, én tudok elérhetőséget írni hozzá."

Forrás itt olvasható.

 

Én is csak ajánlani tudom Atif Iskandert. 10 éve járok hozzá és nagyon megvagyok vele elégedve.
Nagyon bírom ahogy beszél:) 

Forrás itt olvasható.

Most már állíthatom, hogy a legjobb nőgyógyász Szegeden Atif. A magánrendelőjében volt anyukám, igaz, egy vizsgálat 10 000 Forint, de megérte, mert olyan dolgokat is észrevett nála amit más nem (és itt most nem nevesítenék). Rettentő nagy szaktudása van,bár ezt nyilván meg is kell fizetni.
Forrás itt olvasható.

 

Szia! A szegedi női klinikáról csak pozitív véleményem van és mindenkinek ajánlani tudom, hogy ott szüljön. Én az első gyermekemet sajnos Székesfehérváron szültem, de nem javasolom azoknak, akik problémás szülés előtt állnak. Az enyémről előre nem tudtuk, hogy problémás lesz, és megszívta a gyermekem. Otthon elfolyt kb 2 liter magzatvíz és ehhez képest 15 óra múlva kaptam oxytocynt és a 23. órában szültem. Olyan nagy fertőzést kapott a kislányom (akit túlhordtam 1 héttel, és 3,7 kg volt), hogy 10 napig kezelték, nem láthattam csak 3 óránként 20 percet, éjjel nem, és hagyták egész nap sírni, amikor hazavittem, két hónapos koráig ordított, amikor pelenkáztam, mert attól félt, hogy bántom, esetleg megszúrom, mert minden nap infúziót kapott a koponyájába, amire még emlékszik, mert a mai napig fél a hajmosástól. A második gyermekemet Szegeden szültem, DrAtif Iskandernél, és szuper doki! Nagyon odafigyel, precíz, és nem csak a saját betegeivel kedves, hanem mindenkire figyel és szakmailag jobbat nem ismerek nála. Látszik rajta, hogy tiszteli a nőket. Ajánlom mindenkinek Szegedet!!!
Forrás itt olvasható.

 

Én is Atif Iskandert tudom ajánlani.:)
Forrás itt olvasható.

 

Atif nagyon jo szakember, amig én korházban voltam volt akit ö mentett meg mert a saját orvosra rá sem nézett a csajra pedig panaszkodott hogy fáj a hasa, a császár sebe már levedzett:(
Forrás itt olvasható.

Dr. Iskander Atif, nagyon rendes és a II.kórházban van.
Forrás itt olvasható.

De a mostani nőgyógyászom is nagyon rendes. Dr. Atif Iskander-nek hívják.
Forrás itt olvasható.