Szülész-nőgyógyász főorvos

Dr. Iskander Atif


Gogol utca 13.
6722
Szeged
06-30-857-8655
vagy
06-20-949-3779
atif.iskander@gmail.com

Vendégkönyv

6 592 RUB в день ждут тебя!

Scottbiz 2020.07.037 961 RUB в день ждут тебя!

Ronnienitte 2020.07.02Официальный сайт гидра

Hydra--peake 2020.05.28

Re:Официальный сайт гидра

Merci 2020.06.30
Én most akarom megfogad atifot és érdeklődni szeretnék mert most még csak az első talira megyek és nem tudom ijenkor kel e fizetni neki egyből aki tudja legyen szíves válaszolni koszonom

размножение денег в кошельке

MaksimAbarl 2019.11.25

взломанный DedicateT

Arthurhep 2019.11.03

mesojx

Gregoryinvex 2019.09.17Atif Iskander

Paula 2018.01.07
Atif Iskander a legjobb nogyogyasz !
5hetesen mentem hozza egesz vegig,Eletmento csaszar metszes csinalt a toxoplazmozis miatt ..mai napig hozza jarom vizsgalatra barmirol lenne szo!en mar csak benne bizom es ajanlom

Kedves és Emberséges bánásmód!!!

Nagyné Szolnoki Valéria 2017.03.06
Három hete,sajnos gyógyküretet kellett rajtam végezni,és teljesen véletlen Atif Doktor úrhoz kerültem.Személyesen őt nem ismertem de,sok évvel ezelőtt úgy 27-éve ismerősöm nála szülte kisfiát akkoriban volt a doktor úr fiatal orvos,a II.Korházban. Már akkor is nagyon jó véleménnyel beszélt róla az ismerősöm segítő kész,és barátságosnak írta le,nagyon megvolt vele elégedve!!!Én immár sok év után kerültem hozzá és,a véleményem az hogy,NAGYON KEDVES,EMBERSÉGES!! Nagyon megnyugtató halk szavú, modorával teljesen megbíztam benne,bevallom nagyon meg voltam ijedve,hisz soha semmilyen ilyen jellegű műtétem nem volt még és,nem vagyok már annyira fiatal sem.Viszont minden tökéletesen sikerült villám gyorsan felgyógyultam!!!!Így én is csak köszönni tudom és,ajánlani őt.KÖSZÖNÖM MÉG EGYSZER DOKTOR ÚR!!! Üdv Valéria Szegedről.

Dr. Atif Iskander

Dr, Hashim Hassan Elamin -- Doha, Qatar 2015.12.18
I know Dr. Atif , since 1975, at that time he was a medical student, he was very active and cheerful student. I came back again to Szeged in 1982, I found him a doctor in obstetrics & gynecology.This doctor ever since I knew him he was a really hard working person with a special and unique style of making you like him, when he works he works in dedication and leave a smile on your face when you leave. If I want to describe him in words I'd say: humble, kind and joyful.

I wish him the best.
1 | 2 >>

VÉLEMÉNYEK RÓLAM FÓRUM BEJEGYZÉSEKBŐL

"Nóri lányom hamarabb jött a vártnál, így az orvosom még javában töltötte az előző évi szabadságát, mikor én egy szép tavaszi este bevonultam a kórházba. Az ügyeletes orvos azonnal értesítette, de vidéken volt, így maradt Ő. Attól kezdve úgy viselkedett velem, mintha már ezer éve ismerne. Kedves volt, mosolygós és megnyugtató. A szülés alatt hol a babát nézte, hol a kezemet fogta, és állítom, hogy egyszerre volt néha két helyen. :) Én közben lázasan próbáltam kibetűzni a névtábláját (ez közel-keleti lévén, kissé bonyolultnak tűnt), de azóta sem felejtettem el a nevét, pedig soha nem találkoztunk többet. Dr. Atif Adli Iskander, akinek azóta is (lassan 22 éve) hálás vagyok, hogy kellemes élménnyé varázsolta manókám érkezését."
Forrás itt olvasható.

 

"Én is tudok egy jó nőgyógyászt Szegeden, Atif Iskandernek hívják, nagyon aranyos, ahogy beszél, mert kicsit furcsa a kiejtése:)
Nagyon kedves a nőkkel, és ahogy elnéztem, sokan járnak hozzá.
Ha szeretnétek hozzá bejelentkezni, én tudok elérhetőséget írni hozzá."

Forrás itt olvasható.

 

Én is csak ajánlani tudom Atif Iskandert. 10 éve járok hozzá és nagyon megvagyok vele elégedve.
Nagyon bírom ahogy beszél:) 

Forrás itt olvasható.

Most már állíthatom, hogy a legjobb nőgyógyász Szegeden Atif. A magánrendelőjében volt anyukám, igaz, egy vizsgálat 10 000 Forint, de megérte, mert olyan dolgokat is észrevett nála amit más nem (és itt most nem nevesítenék). Rettentő nagy szaktudása van,bár ezt nyilván meg is kell fizetni.
Forrás itt olvasható.

 

Szia! A szegedi női klinikáról csak pozitív véleményem van és mindenkinek ajánlani tudom, hogy ott szüljön. Én az első gyermekemet sajnos Székesfehérváron szültem, de nem javasolom azoknak, akik problémás szülés előtt állnak. Az enyémről előre nem tudtuk, hogy problémás lesz, és megszívta a gyermekem. Otthon elfolyt kb 2 liter magzatvíz és ehhez képest 15 óra múlva kaptam oxytocynt és a 23. órában szültem. Olyan nagy fertőzést kapott a kislányom (akit túlhordtam 1 héttel, és 3,7 kg volt), hogy 10 napig kezelték, nem láthattam csak 3 óránként 20 percet, éjjel nem, és hagyták egész nap sírni, amikor hazavittem, két hónapos koráig ordított, amikor pelenkáztam, mert attól félt, hogy bántom, esetleg megszúrom, mert minden nap infúziót kapott a koponyájába, amire még emlékszik, mert a mai napig fél a hajmosástól. A második gyermekemet Szegeden szültem, DrAtif Iskandernél, és szuper doki! Nagyon odafigyel, precíz, és nem csak a saját betegeivel kedves, hanem mindenkire figyel és szakmailag jobbat nem ismerek nála. Látszik rajta, hogy tiszteli a nőket. Ajánlom mindenkinek Szegedet!!!
Forrás itt olvasható.

 

Én is Atif Iskandert tudom ajánlani.:)
Forrás itt olvasható.

 

Atif nagyon jo szakember, amig én korházban voltam volt akit ö mentett meg mert a saját orvosra rá sem nézett a csajra pedig panaszkodott hogy fáj a hasa, a császár sebe már levedzett:(
Forrás itt olvasható.

Dr. Iskander Atif, nagyon rendes és a II.kórházban van.
Forrás itt olvasható.

De a mostani nőgyógyászom is nagyon rendes. Dr. Atif Iskander-nek hívják.
Forrás itt olvasható.