Szülész-nőgyógyász főorvos

Dr. Iskander Atif


Gogol utca 13.
6722
Szeged
06-30-857-8655
vagy
06-20-949-3779
atif.iskander@gmail.com

Vendégkönyv

алиэкспресс скидки

PatrickWes 2021.04.18

алиэкспресс

PatrickWes 2021.03.23

Работа Красноярск

Adventist 2021.03.14

J

Vendég 2021.02.21
Jó az oldal. Vendég

6 592 RUB в день ждут тебя!

Scottbiz 2020.07.037 961 RUB в день ждут тебя!

Ronnienitte 2020.07.02Официальный сайт гидра

Hydra--peake 2020.05.28

Re:Официальный сайт гидра

Merci 2020.06.30
Én most akarom megfogad atifot és érdeklődni szeretnék mert most még csak az első talira megyek és nem tudom ijenkor kel e fizetni neki egyből aki tudja legyen szíves válaszolni koszonom

размножение денег в кошельке

MaksimAbarl 2019.11.25

взломанный DedicateT

Arthurhep 2019.11.03

1 | 2 | 3 >>

VÉLEMÉNYEK RÓLAM FÓRUM BEJEGYZÉSEKBŐL

"Nóri lányom hamarabb jött a vártnál, így az orvosom még javában töltötte az előző évi szabadságát, mikor én egy szép tavaszi este bevonultam a kórházba. Az ügyeletes orvos azonnal értesítette, de vidéken volt, így maradt Ő. Attól kezdve úgy viselkedett velem, mintha már ezer éve ismerne. Kedves volt, mosolygós és megnyugtató. A szülés alatt hol a babát nézte, hol a kezemet fogta, és állítom, hogy egyszerre volt néha két helyen. :) Én közben lázasan próbáltam kibetűzni a névtábláját (ez közel-keleti lévén, kissé bonyolultnak tűnt), de azóta sem felejtettem el a nevét, pedig soha nem találkoztunk többet. Dr. Atif Adli Iskander, akinek azóta is (lassan 22 éve) hálás vagyok, hogy kellemes élménnyé varázsolta manókám érkezését."
Forrás itt olvasható.

 

"Én is tudok egy jó nőgyógyászt Szegeden, Atif Iskandernek hívják, nagyon aranyos, ahogy beszél, mert kicsit furcsa a kiejtése:)
Nagyon kedves a nőkkel, és ahogy elnéztem, sokan járnak hozzá.
Ha szeretnétek hozzá bejelentkezni, én tudok elérhetőséget írni hozzá."

Forrás itt olvasható.

 

Én is csak ajánlani tudom Atif Iskandert. 10 éve járok hozzá és nagyon megvagyok vele elégedve.
Nagyon bírom ahogy beszél:) 

Forrás itt olvasható.

Most már állíthatom, hogy a legjobb nőgyógyász Szegeden Atif. A magánrendelőjében volt anyukám, igaz, egy vizsgálat 10 000 Forint, de megérte, mert olyan dolgokat is észrevett nála amit más nem (és itt most nem nevesítenék). Rettentő nagy szaktudása van,bár ezt nyilván meg is kell fizetni.
Forrás itt olvasható.

 

Szia! A szegedi női klinikáról csak pozitív véleményem van és mindenkinek ajánlani tudom, hogy ott szüljön. Én az első gyermekemet sajnos Székesfehérváron szültem, de nem javasolom azoknak, akik problémás szülés előtt állnak. Az enyémről előre nem tudtuk, hogy problémás lesz, és megszívta a gyermekem. Otthon elfolyt kb 2 liter magzatvíz és ehhez képest 15 óra múlva kaptam oxytocynt és a 23. órában szültem. Olyan nagy fertőzést kapott a kislányom (akit túlhordtam 1 héttel, és 3,7 kg volt), hogy 10 napig kezelték, nem láthattam csak 3 óránként 20 percet, éjjel nem, és hagyták egész nap sírni, amikor hazavittem, két hónapos koráig ordított, amikor pelenkáztam, mert attól félt, hogy bántom, esetleg megszúrom, mert minden nap infúziót kapott a koponyájába, amire még emlékszik, mert a mai napig fél a hajmosástól. A második gyermekemet Szegeden szültem, DrAtif Iskandernél, és szuper doki! Nagyon odafigyel, precíz, és nem csak a saját betegeivel kedves, hanem mindenkire figyel és szakmailag jobbat nem ismerek nála. Látszik rajta, hogy tiszteli a nőket. Ajánlom mindenkinek Szegedet!!!
Forrás itt olvasható.

 

Én is Atif Iskandert tudom ajánlani.:)
Forrás itt olvasható.

 

Atif nagyon jo szakember, amig én korházban voltam volt akit ö mentett meg mert a saját orvosra rá sem nézett a csajra pedig panaszkodott hogy fáj a hasa, a császár sebe már levedzett:(
Forrás itt olvasható.

Dr. Iskander Atif, nagyon rendes és a II.kórházban van.
Forrás itt olvasható.

De a mostani nőgyógyászom is nagyon rendes. Dr. Atif Iskander-nek hívják.
Forrás itt olvasható.